Buffer iPhone-app kan Twitter-berichtjes gespreid publiceren

Buffer voor iPhone is een nieuwe app voor de al bestaande dienst waarmee je Twitter-berichten kunt inplannen. Als je aan het internetten bent en leuke dingen tegenkomt, zorgt Buffer voor gespreide publicatie op Twitter.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

buffer iphoneBuffer is een dienst waarmee je Twitter-berichten kunt inplannen. In 2011 was de doorbraak van de dienst en kreeg het veel aandacht in social media-kringen. Maar een bijpassende iPhone-app was er nog niet. Nog net voor de kerst is het gelukt: een iPhone-app waarmee je al je leuke en originele ontdekkingen kunt delen. Buffer is bedoeld om leuke dingen die je tegenkomt te delen met je Twitter-volgers.

Zie je iets leuks, dan voeg je dit aan je ‘buffer’ toe, waarna de app ervoor zorgt dat de tweets mooi over de dag worden verdeeld. Je kunt zelf het interval instellen. De app is daardoor erg geschikt voor mensen die graag op internet rondhangen om nieuwe dingen te ontdekken.

Ben je een inspiratiebron voor je volgers, dan kun je nu zorgen dat ze de hele dag iets leuks te lezen hebben. Daarmee verschilt Buffer van al bestaande Twitter-apps waarmee je berichtjes op een later tijdstip kunt inplannen, zoals Hootsuite en Tweetdeck. Daar moet je namelijk zelf het gewenste publicatietijdstip invoeren. Buffer doet dit automatisch voor je. Naast de al langer bestaande Android-app is er ook een bookmarklet voor de Safari-browser op de iPhone. Je buffert de leuke ontdekkingen die je tegenkomt. Standaards worden de berichten rond 9:00 uur, 12:00 uur, 17:00 uur en 20:00 uur geplaatst, maar je kunt dat ook handmatig aanpassen.

Voordat je kunt beginnen moet je op Bufferapp.com een account aanmaken. Buffer heeft in de gratis versie een aantal beperkingen, namelijk 10 posts per maand, 1 Twitter- en 1 Facebook-account. Bij een Pro-abonnement van 10 dollar per maand krijg je 50 Buffer-postings, 5 sociale accounts en 2 teamleden. Voor bedrijven is er ook nog een onbeperkt account van 99 dollar per maand, waarbij je met 5 teamleden een onbeperkt aantal berichten op een onbeperkt aantal sociale accounts kan posten. Als je mensen verwijst naar de dienst, zoals ik hierboven heb gedaan, krijg je extra punten.

Downloaden: Buffer voor iPhone (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 december 2011, 22:46
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen buffer, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.