Booking.com iPhone-app update: sneller, filteren en 6 nieuwe talen

De update van de Booking.com-applicatie biedt meer mogelijkheden voor het filteren van resultaten en heeft zes nieuwe talen beschikbaar. Er zijn daarnaast ook nog aanpassingen gedaan om de applicatie sneller en slimmer te maken, aldus Booking.com.

Booking.com logoVanmorgen is versie 2 van de iPhone-app van Booking.com in de App Store verschenen met een aantal verbeteringen. De applicatie zou volgens Booking.com sneller en slimmer werken. Er zijn ook een aantal functionaliteiten toegevoegd, zoals het sorteren op de beoordelingsscore en het filteren van hotels op prijs.

Begin april dit jaar lanceerde Booking.com een iPhone-applicatie waarmee het mogelijk is om hotels te vinden en meteen vanaf je iPhone te boeken. Meer dan 86.000 hotels in 86 verschillende landen zijn beschikbaar met meer dan vijf miljoen beoordelingen van gasten. De eerste versie van de iPhone-app is in recordtempo ontwikkeld. Eerder schreven we al over het proces van de Booking.com-applicatie.

Booking.com heeft aangegeven dat ze de afgelopen maanden alle feedback van de gebruikers verzameld hebben en daarvan de meest gevraagde veranderingen doorgevoerd hebben. De update is hiervan het resultaat.

De nieuwe versie ondersteunt, naast Nederlands en Engels, nu zes nieuwe talen: Frans, Italiaans, Duits, Portugees, Spaans en Japans. De zoekfunctie is intelligenter dan in de vorige versie. De snelheid van de zoekresultaten is aangepast, wat vooral veel voordeel op moet gaan leveren bij het zoeken in grotere steden. Er is in de update van de applicatie een nieuwe sortering (op beoordelingsscore) beschikbaar. Hier zijn resultaten te zien van mensen die ook daadwerkelijk in de hotels hebben geslapen. Naast de sortering op beoordelingsscore kunnen resultaten gefilterd worden op prijsklasse. Wanneer je over de kaart scrollt, kun je nu alle hotels bekijken. Daarnaast zijn er nog 100 andere verbeteringen doorgevoerd die de iPhone-applicatie gebruiksvriendelijker zouden maken.

Downloaden: Booking.com (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juni 2010, 16:56
Categorieën Diensten, Reizen
Onderwerpen booking.com, habbo hotel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.