Booking.com iPhone-app krijgt verlanglijsten en schuifmenu

De populaire hotel reserveren-app Booking.com voor iPhone en iPad legt meer nadruk op inloggen met je account. Zo gebruik je leuke functies.

Booking.com iPhone iPad hotel boekenDe officiële applicatie van hotelreserveringssite Booking.com voor iPhone en iPad legt voortaan meer nadruk op je account. Voortaan kan je eigenlijk alleen nog maar een lijst van hotels op locatie en datum opvragen zonder een account. De vernieuwde app heeft een nieuw schuifmenu en vervangt de lijst met favoriete bestemmingen door een verlanglijst met bestemmingen. Beide werken echter alleen als je ingelogd bent in de toepassing.

De verlanglijst zet je eerder opgeslagen favorieten om in lijsten op locatie. De verlanglijst legt dus meer de nadruk op de bestemmingen waar je heen wilt, dan specifieke hotels. Het is een slimme overstap. We schatten zo dat je in een volgende update pushberichten kan ontvangen als er kortingsacties verkrijgbaar zijn voor je favoriete bestemmingen. Je bent immers niet meer alleen aan geselecteerde hotels verbonden. De verlanglijst synchroniseert via je account ook met de website en de applicatie op de iPad.

Booking.com vernieuwd zijmenu iPhone Booking.com gevonden hotels iPhone

De andere opvallende vernieuwing aan Booking.com 5.8 voor iPhone en iPad is het nieuwe schuifmenu aan de linkerkant van het scherm. Als je bent ingelogd, tref je daar met knoppen de zoekfunctie, kortingsacties, informatie van je account, lopende reserveringen, je geschiedenis van boekingen, de verlanglijst en recente zoekopdrachten.

Booking.com is niet slechts de zoveelste iPhone-app voor een hotel boeken met de iPhone. De applicatie behoort toe aan de bekende gelijknamige website en indexeert inmiddels 345.000 accommodaties in 184 landen, waarbij je steeds informatie leest, foto’s ziet en direct vanuit de app kan boeken.

Downloaden: Booking.com (gratis, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 september 2013, 19:57
Categorie Reizen
Onderwerpen booking.com, habbo hotel, preorder

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.