Booking.com geeft iPad-app iOS 7-ontwerp en beter startscherm

Hotels boeken met Booking.com op de iPad is aangenamer geworden. Je kan nu vanuit elk scherm in de iOS 7-interface de data aanpassen.

Booking.com nieuwe startscherm iPadDe overname van de Nederlandse communicatie-app eBuddy XMS is niet het enige appnieuws dat deze week over Booking.com valt te melden. De bekende website waarmee je hotels kan boeken heeft haar applicatie voor iPad en iPhone zonet in een nieuw iOS 7-jasje gestoken. De app is door het gebruik van donkerblauw, lichtblauw en geel nog steeds goed als Booking.com te herkennen, maar ziet er wel een stuk platter uit, conform de norm van Apple’s nieuwe besturingssysteem. Op de iPad is de app ook echt handiger geworden.

Het startscherm is ‘intelligenter’ geworden op Booking.com voor iPad. De applicatie onthoudt je laatste zoekopdrachten in de applicatie en presenteert die nu meteen de volgende keer als je de app binnenkomt, zodat je meteen verder kan zoeken waar je gebleven was. Ze staan met grote foto’s lekker catchy onderin beeld. Als de rij van je zoekopdrachten is opgehouden, begint de rij met gesponsorde topbestemmingen daar meteen naast.

Booking.com hotel scherm informatie agenda

Een andere functie is juist ontsnapt uit het startscherm. Ja, je kan daar nog steeds je data van je geplande reis instellen, maar je hoeft niet perse meer terug naar het startscherm om de data aan te passen. Met het agenda-icoontje in de interface kan je op praktisch elke pagina de begin- en einddatum van je geplande reis veranderen.

Booking.com blikt in de omschrijving van de update in de App Store alvast vooruit naar updates in 2014. “We hebben spannende nieuwe functies gepland voor de app, die het boeken nog makkelijker moeten maken”, kopt de website er.

Downloaden: Booking.com (gratis, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 december 2013, 10:49
Categorie Reizen
Onderwerpen baseband, booking.com, bootrom, firmware, habbo hotel, hotel, ih8sn0w, simlock, tethering, unlock, untethered

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.