Eurosport brengt gratis iPad-applicatie uit

Sportzender Eurosport heeft een iPad-applicatie uitgebracht, waarin je sportnieuws over voetbal, tennis, auto- en motorracen, basketbal, wielrennen en nog een aantal andere sporten kunt lezen.
Jelle Ages - · Laatst bijgewerkt:

Sportzender Eurosport heeft een iPad-applicatie uitgebracht. Hiermee is het mogelijk om het laatste sportnieuws te lezen. De applicatie bevat informatie over voetbal, tennis, auto- en motorracen, basketbal, wielrennen en nog een aantal andere sporten.
Wanneer je de Eurosport-app opstart, zie je een aantal verschillende vensters. Er is bijvoorbeeld een venster voor nieuwsberichten, breaking news, live tussenstanden en de laatste uitslagen.

Onderin zijn nog een aantal tabbladen te vinden met verschillende sporten, zodat je ook alleen nieuws kan laten verschijnen van je favoriete sport.

De applicatie ziet er erg fraai en overzichtelijk uit. Je merkt dat er veel aandacht is besteed aan het ontwerp. Opvallend is wel dat er rechtsboven een leeg donkergrijs vakje te zien is. Wellicht is dit bedoeld voor advertenties.
Een groot nadeel van deze app is dat het niet mogelijk is om live naar de Eurosport-zender te kijken. Er zijn verder ook geen fragmenten of iets dergelijks te bekijken.

Download: Eurosport for iPad (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 14:58
Categorie Sport
Onderwerpen Internet, ipad, opmerkelijk, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.