BlackBerry Secure Workspace: beveiligde bedrijfsapps voor iPhone

BlackBerry Secure Workspace zal goed beveiligde mobiele applicaties voor onder andere mail, agenda's en browsen bieden voor de iPhone.

BlackBerryBlackBerry introduceert in juni 2013 BlackBerry Secure Workspace, waardoor je via BlackBerry Enterprise Service 10 op je iPhone gebruik kunt maken van speciaal beveiligde applicaties voor e-mail, agenda’s, contacten, taken, notities, documenten en webbrowsen op je iPhone. De BlackBerry-apps zullen in staat zijn om verbinding te maken van achter een bedrijfsfirewall zonder gebruik te maken van een VPN.

BlackBerry Secure Workspace moet vermoedelijk een optie voor bedrijven worden die graag gebruik willen maken van BlackBerry’s beveiliging zonder te moeten zweren bij één mobiel besturingssysteem. Op deze manier hoopt BlackBerry een zo groot mogelijke groep gebruikers te trekken. We zagen BlackBerry in het verleden al stappen maken om iPhone-gebruikers aan te trekken: toen BlackBerry Enterprise Service 10 in januari verscheen was de software al geoptimaliseerd voor iPhone-gebruik.

De nieuwe BlackBerry-dienst staat voor juni gepland. Op het moment lijkt de ontwikkeling al enigszins gevorderd: een gesloten bèta is van start gegaan. Exacte details over hoe de BlackBerry-apps op de iPhone gaan werken zijn nog niet gegeven. Het bedrijf belooft tijdens BlackBerry Live in mei meer te vertellen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 maart 2013, 16:58
Categorie Zakelijk
Onderwerp blackberry

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.