YouTube Capture voor iPad uitgebracht

YouTube heeft haar video-opname app YouTube Capture uitgebracht voor de iPad. De applicatie beschikt over videostabilisatie en meer handigheden.

YouTube Capture header iPadYouTube heeft haar applicatie YouTube Capture voor de iPad uitgebracht. Dat is de aparte applicatie van Google’s videodienst waarmee je video’s kan maken en uploaden naar de website – iets wat niet mogelijk is in de andere YouTube-app. Vanuit de applicatie kan je achtergrond-muziek onder je video zetten en kan je kleuren van je opname bijschaven. Tijdens het filmen kan je eveneens profiteren van de autostabilisatie van YouTube Capture, die ervoor zorgt dat je beeld minder trillerig op de website terecht komt.

Behalve op YouTube, kan je video’s vanuit de applicatie ook doorzetten naar Facebook, Twitter en Google+. Daarnaast is het mogelijk de omschrijving en de openbaarheid van de video’s op je account aan te passen. Zo kan je een video van privé naar openbaar zetten en andersom, en kan je extra zoektermen aan je video toevoegen.

Een applicatie om video’s van YouTube te bekijken, is al een tijdje beschikbaar op de iPad.

Downloaden: YouTube Capture (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 maart 2013, 18:17
Categorie Fotografie en video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.