Betalen op eBay voor iPhone nu mogelijk

eBay heeft een belangrijke update naar versie 2.5 gehad voor de iPhone en iPod touch, waardoor het nu mogelijk is een product meteen te betalen in Nederland en België. Je wordt na aankoop doorverwezen naar PayPal.

eBay iPhone iPod touch online afrekenenMet ingang van een nieuwe update van de officiële eBay-app voor de iPhone en iPod touch, is het eindelijk mogelijk om te betalen in de app. Voorheen kon je wel een aankoop doen vanuit Nederland of België, maar moest je achter een laptop of desktop kruipen om de betaling af te ronden. Dat is niet langer het geval. Na je aankoop wordt je doorgestuurd naar een mobiele PayPal-module waar je kan inloggen en meteen kan afrekenen. Daarmee rond je de aankoop af.

De betalingsoptie is doorgevoerd in Nederland, België, Singapore, Polen, Zwitserland en de Filipijnen. eBay 2.5 online betalen met PayPal screenshotJe hoeft nu nog eenmalig een eBay- en een PayPal-account op een computer op te zetten, vervolgens kan je de internationale online marktplaats-app op zichzelf gebruiken.

Versie 2.5 brengt meer verbeteringen met zich mee. Zo wordt nu alvast een beraming van de verzendkosten gemaakt in de overzichtspagina’s en objectpagina’s. Die wordt vermeld onder de vraagprijs van een object. De foto’s bij een object hebben daarnaast een hogere kwaliteit, waardoor ze scherper worden afgebeeld en goed zichtbaar zijn als je ze inzoomt.

Items die je verkoopt kan je voortaan delen via Twitter. Daarvoor maakt de app gebruik van de Twitter-integratie in iOS 5. Tenslotte hoort het scannen van een streepjescode meer resultaten op te leveren en zijn er enkele onvolkomenheden uit de app gehaald.

Downloaden: eBay (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 maart 2012, 11:49
Categorie Lifestyle
Onderwerpen betalen, ebay, mobiel betalen, paypal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.