Bekijk je banksaldo met ABN-AMRO Saldo

Zojuist is er weer een Nederlandse bank die een eigen officiële iPhone-applicatie uit heeft gebracht voor je iPhone en iPod Touch. Ditmaal is de beurt aan ABN-AMRO. Via deze applicatie kun je het saldo van jouw betaal- en spaarrekeningen bekijken vanaf je iPhone.

ABN-AMRO SaldoZojuist is er weer een Nederlandse bank die een eigen officiële iPhone-applicatie uit heeft gebracht voor je iPhone en iPod touch. Eerder waren het Rabobank en ING die ook al een soortgelijke applicatie uitbrachten. Ditmaal is de beurt aan ABN-AMRO. Via deze applicatie kun je het saldo van jouw betaal- en spaarrekeningen bekijken vanaf je iPhone.

Door eenmalig in te loggen met je e.dentifier kun je jouw ABN-AMRO-rekeningen koppelen aan de applicatie. Gegevens verzonden vanuit de applicatie worden encrypted verstuurd. Op deze manier zijn de gegevens veilig(er). De applicatie is gratis te downloaden uit de App Store.

ABN-AMRO geeft aan dat dit een eerste versie is die nog niet klaar is. In de volgende update moet het mogelijk worden om transacties die op de rekening zijn uitgevoerd teruggekeken kunnen worden. In een tweede update moet er ook betaald gaan worden via de applicatie. Een functionaliteit die Rabobank Mobiel Bankieren vanaf dag 1 beschikbaar had.

ABN-AMRO heeft in de applicatie ook nog een soort van advertenties verwerkt. Hierin vragen ze om het afnemen van een hypotheek. Ook biedt de applicatie de mogelijkheid om rechtstreeks contact op te nemen met de ABN-AMRO. Je kunt direct bellen met de helpdesk van de ABN-AMRO.

Enkele eerdere verschenen applicaties namens ABN-AMRO zijn: ABN-AMRO Beurstrends, ABN-AMRO Student City Guide en ABN-AMRO Locator

Downloaden: ABN-AMRO Saldo (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 april 2010, 13:55
Categorieën Diensten, Financiën
Onderwerpen ing bankieren, mobiel bankieren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.