Basketball Headlines: eerste Nederlandse iPhone-app over basketball

Basketball Headlines is de eerste Nederlandse iPhone-app over basketball. Via de app volg je al het nieuws, bekijkt het programma van de Dutch Basketball League en bekijkt de live-scores tijdens het spelen van wedstrijden.

basketball headlines iphoneVoetbal, hockey en wielrennen zijn al ruim vertegenwoordigd in de App Store. Wat echter nog ontbrak, is een goede Nederlandse basketball-app. Na maanden ontwikkelen is het zover: ontwikkelaar Pepijn Koning heeft de applicatie Basketball Headlines uitgebracht. Hiermee blijf je op de hoogte van het laatste basketballnieuws. Je kunt met deze app de teams in de Dutch Basketball League op de voet volgen, met het actuele programma, de uitslagen en de ranglijst van de DBL. Ook kun je live tussenstanden van diverse wedstrijden in één overzicht bekijken. Basketball Headlines is een Nederlandstalige site, waarmee je het nationale en internationale basketball-nieuws kunt volgen. De site ziet er professioneel en overzichtelijk uit – en dat geldt ook voor de nu beschikbaar gestelde app.

Het is de bedoeling dat er in de toekomst ook applicaties voor andere mobiele platformen gaan verschijnen. De app stimuleert om je passie voor basketball met vrienden te delen: je kunt interessante artikelen en wetenswaardigheden naar anderen doorsturen via Twitter en Facebook. Wil je een gelezen artikel voor later bewaren, dan is er een koppeling met Instapaper aanwezig. De app is ontwikkeld door Rens Verhoeven, die eerder de app AT van Appletips.nl maakte.

Downloaden: Basketball Headlines (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 juni 2011, 11:29
Categorieën Nederlandse apps, Sport
Onderwerpen basketball, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.