iTimeLapse Pro: timelapse-app voor iPhone dit weekend gratis

iTimeLapse Pro is een app waarmee je timelapse-video's kunt maken. Deze app heeft net een update gekregen en is dit weekend gratis te downloaden.

itimelapseHet is een lekker lang weekend, dus ideaal om weer eens wat nieuwe mogelijkheden van je iPhone te gaan ontdekken. Onze suggestie: installeer de app iTimeLapse Pro, die tijdelijk gratis is. Ga naar familiefeestjes, muziekfestivals, ga lekker op een terras of in het park zitten en laat de iPhone even voor wat ‘ie is. Met iTimeLapse Pro kun je timelapse-filmpjes met je iPhone maken.

Je zet de iPhone op een geschikte plek neer, bijvoorbeeld op een terrastafeltje, drukt op de startknop en kunt achteroverleunen. Het is meteen een goede manier om erachter te komen hoe sterk je aan je iPhone verknocht bent, want al na een kwartier begint het te kriebelen: je wilt even iets op je iPhone opzoeken, maar dat kan niet, want je bent een timelapsefilmpje aan het maken.

itimelapse pro iphoneWie het geduld opbrengt en een stuk of duizend foto’s met iTimeLapse Pro maakt, wordt beloond met een mooi filmpje, bijvoorbeeld van een zonsondergang. Je stelt in hoeveel foto’s je wilt maken en met welke tijdsinterval. Lukt het je om de iPhone een hele dag los te laten, dan kun je ook timelapse-filmpjes maken van ontluikende bloemen. Sinds de laatste update heeft iTimeLapse Pro er wat handige functies bijgekregen, zoals het draadloos overzetten van de gemaakte filmpjes via een Wi-Fi-netwerk. Ook kun je de flitser uitschakelen, die altijd automatisch afging bij slechte lichtomstandigheden (tot ergernis van de personen die elke paar seconden gefotografeerd werden).

Je hebt twee dagen de tijd om iTimeLapse Pro te downloaden, daarna wordt de app weer gewoon €0,79.

Downloaden: iTimeLapse Pro (tijdelijk gratis, normaal €0,79)

In onderstaand filmpje zie je hoe het werkt. De interface is trouwens gewoon in het Engels.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 juni 2011, 12:30
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen timelapse, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.