Foto-app Halftone nu geschikt voor de iPad

Halftone is vanaf nu ook geschikt voor de iPad. Met deze app kun je leuke fotoeffecten maken door strip-praatballonnen en geluidseffecten toe te voegen. De update van Halftone bevat ook nieuwe papiersoorten en stempels.

halftoneHalftone is een app waarmee je je foto’s kunt voorzien van grappige stripeffecten. Een gewone of onscherpe foto ziet er daardoor opeens wél leuk uit. Halftone zet er een rastereffect overheen en geeft je de mogelijkheid om praatballonnetjes aan de foto toe te voegen. Op de iPhone hadden we al veel lol met deze app, die een tijdje geleden gratis te downloaden was. Nu heeft de app een update gekregen en is universeel geworden, zodat je deze ook op de iPad kunt gebruiken.

Halftone wordt gemaakt door ontwikkelaar Juicy Bits. Het is meer een foto-app dan een stripapplicatie, want het is niet de bedoeling dat je een fotostrip maakt. Daarvoor heb je al apps zoals Comic Life. In Halftone neem je een foto, kiest een van de 27 soorten papier (met vlekken of kreukels) en voegt wat effecten toe. In een minuut heb je een leuke foto die je via e-mail, Twitter of Facebook met anderen kunt delen. De app heeft in versie 1.6 nog meer vernieuwingen gekregen, zoals 6 nieuwe papierstijlen en 3 nieuwe stempels, allemaal op verzoek van gebruikers. Het heeft dus zin om suggesties bij de ontwikkelaar in te dienen. Verdere verbeteringen zijn te vinden in de performance en een optie om het introductiescherm uit te schakelen bij het opstarten. Een aanrader!

Downloaden: Halftone (€1,59)

halftone-ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 juni 2011, 11:19
Categorieën Amusement, Fotografie en video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.