Sanoma demonstreert Autoweek op de iPad

Sanoma Digital heeft in Amsterdam een demo laten zien van de iPad-applicatie van Autoweek. Naast deze app komen er dit jaar nog drie andere iPad-applicaties, waaronder Viva.

demo_autoweek_ipad_appSanoma Digital heeft op Mobile Convention Amsterdam een eerste demonstratie gegeven van de iPad-applicatie die ze aan het ontwikkelen zijn. Joris van Heukelom, Director Digital Publishing van Sanoma Digital vertelde op de conferentie dat het niet alleen om de iPad gaat, maar ook om andere multitouch-tablets waar we de komende maanden rekening mee moeten houden. Ook al komt de iPad nog niet in Nederland beschikbaar, Sanoma Digital bereidt zich er wel op voor. Ze hebben een demo gemaakt van de Autoweek iPad-applicatie. Die laat zien wat er met tijdschriften op de iPad mogelijk is. De content wordt op een totaal nieuwe manier aangeboden en geconsumeerd.

In de demo (die eigenlijk bedoeld is als een studie) worden zoveel mogelijk functies getoond. Of die allemaal in de uiteindelijk app terechtkomen, valt nog te bezien. Van Heuklom beloofde dat er voor het einde van 2010 in totaal 4 iPad-apps zullen worden gelanceerd. Naast de iPad-app van Autoweek komt er ook eentje van Viva.

De demovideo van Autoweek is te zien op de website van Sanoma. Het gaat om een studie en geen preview van de Autoweek app, zoals hij er straks daadwerkelijk uit zal zien:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 april 2010, 14:29
Categorie Uncategorized
Onderwerpen abonnementen, autoweek, ipad, sanoma

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.