AutoScout24 op iPad: tijdelijk gratis zoekmeldingen, favorieten beheren

De autohandelssite AutoScout24 biedt de optie twee weken gratis pushmeldingen te krijgen voor een opgeslagen zoekopdracht van een auto.

AutoScout24 iPad aanbieding BMWDe iPad- en iPhone-app van de bekende autohandel-website AutoScout24 heeft een update gekregen die je als gebruiker tijdelijk gratis op de hoogte kan houden van nieuw aangeboden auto’s die voldoen aan je zoekopdracht. Door de app te delen op Facebook, kan je eenmalig veertien dagen lang rekenen op die pushmeldingen. Daarnaast zijn er verbeteringen doorgevoerd in de app voor het sorteren van je als favoriet opgeslagen auto’s.

Je kan je favorieten nu op allerlei manieren sorteren. Aflopend of oplopend op bouwjaar, kilometerstand, merk en model, online sinds, datum van opslaan, prijs en vermogen. Daarnaast is het favorieten-overzicht in AutoScout24 versie 3.6.1 voorzien van een handigheid. Favorieten die niet meer beschikbaar zijn op de website, worden nu als zodanig gemarkeerd in het overzicht. Aansluitend kan je ook meerdere auto’s in één keer selecteren en verwijderen uit de lijst.

AutoScout24 favorieten sorterenVerder zegt AutoScout24 dat de snelheid van de app is verhoogd en dat synchroniseren van je favoriete advertenties ook sneller en betrouwbaarder is geworden. Voor die synchronisatie met de website en de app op de iPhone, dien je nog altijd wel in te loggen met je account op de website.

In AutoScout24 op de iPad en iPhone kan je ook zonder reclame te maken op Facebook, een tijd lang pushnotificaties ontvangen als er nieuwe auto’s beschikbaar zijn die voldoen aan je zoekopdracht. Je activeert een Search Alert voor een week voor 89 cent, betaalt 2,69 euro voor 4 weken of 4,49 euro voor 2 maanden. De Search Alert is beschikbaar voor één zoekopdracht, die je zo specifiek kan maken als je zelf wilt.

Downloaden: AutoScout24 (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 mei 2013, 19:32
Categorieën Nederlandse apps, Productiviteit
Onderwerpen auto, marktplaats

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.