Arkanoid HD: TAITO’s beroemde blokjesgame op de iPad

TAITO's vermaarde game Arkanoid HD is onlangs op de iPad verschenen. In de game moet je met een balkje stenen wegschieten. Wie de game al kent, zal in deze iPad-versie veel nieuwe elementen tegenkomen.

arkanoid hdAan de reeks bekende games voor de iPad is onlangs weer een nieuwe aanwinst toegevoegd: Arkanoid van TAITO. Deze bekende game waarbij je blokjes moet verwoesten is voorzien van touchscreenbediening: je schuift met je vinger over het scherm om het balkje te bedienen, waarmee je de kogel terugkaatst. Ondertussen probeer je zoveel mogelijk blokjes in het speelveld te verwijderen.

Bij het vernietigen van blokjes kun je power-ups tegenkomen, zodat de game steeds anders is. Het gamesysteem verandert naarmate je speelt. Meer dan 100 levels zitten in deze game, met de mogelijkheid om je eigen pad door de levels te kiezen. Ook speelt op de achtergrond een mysterieus verhaal dat je gaandeweg tijdens het spelen kunt ontrafelen. Ook als je Arkanoid vroeger tot vervelens toe hebt gespeeld, zou er in deze nieuwe iPad-versie weer genoeg te ontdekken moeten zijn. Deze versie is gelokaliseerd in zes talen, waaronder Engels en is te spelen door één of twee deelnemers.

Misschien wel het meest bijzondere van de game is dat er een Versus Mode in zit. Dat houdt in dat twee personen tegen elkaar kunnen spelen, waarbij ze elk een iPhone of iPod touch in handen houden om het spel te bedienen.

Downloaden: Arkanoid HD (€3,99)

arkanoid-ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 oktober 2010, 0:04
Categorie Games
Onderwerpen arkanoid, game, muziek, taito

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.