Appie 3.1: ophaalpunt kiezen voor je boodschappen

iPhone-app Appie is vernieuwd met Pick Up Points, waarbij je aangeeft bij welke supermarkt en op welke tijd je boodschappen wil ophalen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Appie van Albert Heijn ophaalpunten iPhoneAppie, de iPhone-app van Albert Heijn, heeft er een belangrijke functie bij gekregen in de net uitgebrachte versie 3.1. Dankzij de laatste updates van de applicatie was het al mogelijk boodschappen te laten bezorgen op bepaalde plaatsen in het land. Nu komt daar de service AH Pick Up Point bij. Je kan voortaan een ophaalpunt kiezen waarop je bestelde boodschappen kan afhalen. De dienst begint in Heemstede, Naarden en Tilburg en wordt landelijk uitgerold.

Behalve een ophaallocatie kies je ook een tijdstip waarop je de boodschappen wil ophalen. In tegenstelling tot de bestellingen die je plaatst voor bezorging, is er geen minimumbedrag gebonden aan de Pick Up Point-service. Onder voorbehoud, want de dienst is nog in proeffase.

In de iPhone-app kan je nog steeds gebruik maken van het bekende idee. Je maakt een boodschappenlijst in eerste instantie voor jezelf, maar geeft daarna aan wat je er eventueel nog meer mee wil doen: bezorgen of ophalen. Je kan de boodschappenlijst dus net zo eenvoudig verbinden aan een Pick Up Point als aan een bezorgingsorder. Je bestellingen zijn nadien (maar uiteraard voor het ophalen) aan te passen via de app en via de Appie-website van Albert Heijn.

Een verbetering van Appie 3.1 die nu al voor iedereen geldt, is dat je productsuggesties ziet op het moment dat je zoekt naar een boodschap om toe te voegen aan het lijstje. Dat kan natuurlijk een handige reclamezet zijn (lekker het meest winstgevende product aanraden!), maar helpt je ook gewoon bij het snel vinden van producten.

Downloaden: Appie (gratis, iPhone, iOS 4.3+

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 februari 2013, 16:22
Categorieën Diensten, Nederlandse apps
Onderwerpen albert heijn, appie, boodschappen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.