Efteling brengt verzameling kinderspellen Jokie voor iPad uit

Efteling heeft de iPad-spellenverzameling Jokie uitgebracht. Hierin speel je simpele spelletjes terwijl mascotte Jokie je volgt.

JokieDe Efteling heeft een nieuwe iPad-app uitgebracht. Jokie is gemaakt voor kinderen vanaf 2 jaar, die aan de hand van een vertelstem acht spelletjes kunnen spelen. Deze games zijn vooral leuke bezigheden en niet bedoeld als prestatiegerichte missies: de spellen hebben geen scores om te behalen, tijdklokken die bovenin beeld staan of in sommige gevallen zelfs geen doel om je op te richten.

Jokie is daarom ook vooral leuk voor de allerjongste Efteling-fans: de spelletjes zijn los van elkaar te spelen, maar in allemaal vind je Efteling-mascotte Jokie voorbijkomen. Jokie is ingesproken, waardoor hij ook hetzelfde klinkt als de televisieserie. Met een prijskaartje van €2,69 is Jokie wat duur voor een simpele spellenverzameling, maar de Efteling kan hierdoor wel beloven dat de gehele game reclamevrij is.

Ben je bang dat je kinderen de app verlaten en je iPad induiken? Sinds iOS 6 is het mogelijk om begeleide toegang te activeren. Hierdoor moet er een wachtwoord worden ingevoerd voordat een app wordt afgesloten. Hoe je dit doet lees je in de volgende tip: Begeleide toegang inschakelen op iPhone en iPad.

Downloaden: Jokie (€2,69, iPad, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 februari 2013, 16:23
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.