AppEvent: Touch Rummy HD voor iPad vandaag gratis

AppEvent is vandaag van start gegaan met een gratis game voor de iPad: Touch Rummy HD. Deze Rummikub-game is geoptimaliseerd voor de iPad in 3D-weergave.

touch-rummy-hdAppEvent is vandaag van start gegaan met een gratis iPad-game: Touch Rummy HD. Bij AppEvent kun je in de maand januari elke dag een gratis app downloaden van een Nederlandse of Belgische ontwikkelaar. De actie is bedoeld om aandacht te vragen voor lokale ontwikkelaars en als gebruiker pak je ook nog een gratis app mee. Touch Rummy HD is een iPad-versie van het gezelschapsspel Rummykub.

Je kunt op je iPad met virtuele tegenstanders spelen, of met vrienden via Bluetooth. Je vrienden hoeven niet over een iPad te beschikken, want je kunt ook verbinding maken met de versie voor iPhone en iPod touch, die €2,39 kost.

touch rummy screenTouch Rummy HD is een game in 3D-weergave met animaties. Je ziet precies wat je doet en je krijgt een zo realistisch mogelijk beeld van het speelbord. De app houdt de score bij en geeft inzicht in de beste en slechtste spellen. In de game kun je jezelf een maximum tijd per beurt geven of gebruik maken van de Resume-functie. Als je maar een paar minuten beschikbaar hebt om te spelen kun je toch beginnen en het spel op een later moment afmaken. De app is gemaakt door de Nederlandse ontwikkelaar Alwin Troost.

Downloaden: Touch Rummy HD (vandaag gratis, normaal €2,39)
Ook verkrijgbaar: Touch Rummy voor iPhone en iPod touch (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 januari 2011, 17:40
Categorie Games
Onderwerpen appevent, rummikub, touch rummy

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.