Rummified 1.1 voor iPhone: Nederlandse taal, sorteerfunctie en meer

Rummified heeft update 1.1 uitgebracht. Het Nederlandse bordspel toont nu meer informatie over gespeelde potjes en heeft een sorteerknop in de premium-versie.

rummified icoonHet Nederlandse bordspel Rummified heeft vandaag voor het eerst een update gekregen. De game is nu in de Nederlandse taal te spelen, wat het makkelijker maakt voor mensen die de Engelse taal niet zo goed machtig zijn. De app bevat ook een sorteerknop waarmee je je plankje kan sorteren op kleur of nummer. Je kunt deze functie gratis proberen, maar als je het langer wilt gebruiken zul je een in-app aankoop moeten doen.
Rummified is een iPhone-versie van Rummikub, waarbij je moet proberen om alle stenen op je plankje op het speelveld weg te leggen.

rummified iphone 1-1 Je mag daarbij reeksen maken in dezelfde kleur (bijvoorbeeld 8-9-10-11) of reeksen met hetzelfde nummer (bijvoorbeeld 7-7-7 in verschillende kleuren). Winnaar is degene die als eerste z’n plankje leeg heeft.

In Rummified 1.1 zitten nog meer nieuwe functies, zoals een iets aangepaste interface. De knoppen zijn daardoor duidelijker en makkelijker afleesbaar geworden. Rummified heeft Win- en Verliesschermen gekregen waarop je na afloop van een spelletje gedetailleerder kunt zien hoeveel punten je hebt gewonnen of verloren. Voorheen kreeg je alleen een melding dat je het potje had gewonnen of verloren. De game toont ook een andere sortering van eerder gespeelde potjes: de recent gespeelde staan voortaan bovenin de lijst.

Spelers van Rummified liepen soms ook tegen het probleem aan dat spelletjes bleven hangen. Daardoor leek het alsof de ander aan de beurt was (maar de tegenspeler dacht hetzelfde). Dat is geprobeerd in deze versie op te lossen, hoewel je ook handmatig met de Rummified-server kunt synchroniseren: Settings > Support > Re-synchronize with server. Nog een andere verbetering: mensen die met een Facebook-account zijn ingelogd kunnen nu op meerdere iDevices spelen.

Downloaden: Rummified (gratis, premium-functie voor €1,79, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 februari 2013, 14:15
Categorie Games
Onderwerp rummikub

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.