AppEvent: schoolapp Mijn rooster tijdelijk gratis

De Nederlandse school-app Mijn rooster is gratis te downloaden in verband met de actie AppEvent.

Mijn lesrooster iconDe iPhone-applicatie Mijn rooster is vandaag gratis te downloaden in de App Store. Reden achter de afprijzing is de actie Nederlands-Belgische actie AppEvent, waarbij iedere dag één app van eigen bodem gratis wordt aangeboden. De functionaliteit van Mijn rooster wordt in de naam van de app al beschreven: door je lesrooster in de app te zetten, heb je niet langer een blaadje in je agenda nodig om te zien wanneer je waar les hebt.


Mijn lesrooster screenshotBij het invoeren van een lesuur heb je in Mijn rooster plek voor de naam van het vak, het klaslokaal en voor hoe laat tot hoe laat je daar moet zijn. Onderin de applicatie is een speciaal notitieveld, waarmee je gepland huiswerk kunt bijhouden. Verder is de app aardig simpel in gebruik: er zijn geen extra knoppen en functies om je te af te leiden, maar daarmee ook geen extra opties zoals de mogelijkheid om een gemaakt rooster met iemand anders te delen. Omdat alle informatie in de app wordt opgeslagen, heb je geen internetverbinding nodig om je rooster te bekijken.

AppEvent biedt iedere dag één app gratis aan, waardoor het aannemelijk lijkt dat Mijn Rooster morgen (8 januari 2013) weer zijn originele prijskaartje van 89 eurocent krijgt. Kijk daarom goed in de App Store of de app nog gratis is, voordat je hem downloadt.

Downloaden: Mijn rooster (gratis, normaal €0,89, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 januari 2013, 18:30
Categorie Onderwijs
Onderwerp appevent

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.