AppEvent: Recurring Events voor iPhone vandaag gratis

Recurring Events is gratis te downloaden dankzij AppEvent. Met deze app kun je herhalende afspraken invoeren op je iPhone, die compatibel zijn met iCloud, Easy Calendar en Week Calendar.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

recurring-events-iphoneRecurring Events is vandaag de app die je gratis krijgt via de actie AppEvent. Met Recurring Events kun je herhalende afspraken maken op je iPhone, waarbij ook wat geavanceerdere patronen worden ondersteund. Standaard kun je in de iPhone-agenda wel een afspraak maken die elke donderdag terugkomt, maar wil je afwisselend elke dinsdag en woensdag, dan heb je daar een aparte app voor nodig. Recurring Events is gemaakt door de (voor ons onbekende) ontwikkelaar Steve Development, die ook iFeestdagen en Holidays Plus voor iPhone uitbracht. Dit zijn apps waarmee je domweg feestdagen in je agenda kunt zetten. Recurring Events is wat slimmer qua insteek: je kunt bijna elk denkbaar herhalingspatroon invoeren.

Zo kun je een projectmeeting op maandag en donderdag, elke twee weken, in plannen. Of een herinnering op de laatste vrijdag van de maand, voor het versturen van je facturen. Je kunt ook het aantal herhalingen zelf kiezen. De afspraken zijn compatibel met andere iPhone-agenda’s zoals die van iCloud, Easy Calendar en Week Calendar.

Downloaden: Recurring Events (tijdelijk gratis, normaal €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 januari 2012, 15:56
Categorieën Nederlandse apps, Zakelijk
Onderwerp activity

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.