Business Class krijgt eigen iPhone-app

Business Class heeft een eigen app. In de Business Class-app voor de iPhone kun je interviews met de partners van het programma bekijken.

business class iphoneNederlands favoriet zondagochtendprogramma heeft vanaf vandaag een iPhone-app. Business Class, de zakelijke talkshow van Harry Mens, is na jaren inmiddels een begrip op de buis. Heel wat mensen hijsen zich in het weekend in hun nette pak – niet om naar de kerk te gaan, maar om als publiek aanwezig te zijn bij de talkshow. In de iPhone-app vind je al het videomateriaal van interviews en uitzendingen uit het verleden. Ook zo benieuwd welke adverteerders interessante bedrijven Harry Mens en zijn dochter Suze vorige week hadden uitgenodigd? Je bladert door de filmpjes en speelt af wat je interessant vindt.

business-classBij elk item is een omschrijving voorhanden. De inhoud van de app is gelijk aan wat je al op de website kon vinden: korte filmpjes van maximaal 10 minuten waarin Harry met zijn kenmerkende stem de sponsors aankondigt en een gesprekje met ze voert.

Je kunt erom lachen, maar Mens liep in Nederland wel voorop met dit tv-format: een blok zendtijd inkopen en dat laten financieren door bedrijven die iets te vertellen hebben. De uitzendingen zijn niet zoals op de website onderverdeeld in Business/Politiek, Financieel, Lifestyle/Health en Culinair, maar er is wel een apart tabblad voor Harry’s dochter Suze gemaakt. Daarin gaat ze vaak op pad om mensen op locatie te interviewen. Op het laatste tabblad is een lijst met evenementen te vinden. En voor wie niet kan wachten: vandaag om 11:00 uur zijn ze er weer, op RTL7.

Downloaden: Business Class (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 januari 2012, 11:39
Categorie Zakelijk
Onderwerpen business, Zakelijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.