AppEvent: Kijkcijfers iPhone-app vandaag gratis

Vandaag is Kijkcijfers gratis te downloaden dankzij het AppEvent. Met de applicatie kun je de top 25 meest-bekeken tv-programma's van de vorige dag bekijken.

Kijkcijfers logoBenieuwd hoeveel mensen naar een bepaald tv-programma hebben bekeken maar je hebt geen zin om de website van de SKO te bezoeken? Dan kun je vandaag de onofficiële applicatie Kijkcijfers gratis downloaden waarmee je de kijkcijfers per zender kunt bekijken. Ook de top 25 van meest-bekeken tv-programma’s van de vorige dag kun je hierin terugvinden.

Toen we de app voor het eerst bespraken hier op iPhoneclub waren er veel mensen die de applicatie aan de dure kant vonden. Vrij snel daarna leverden de ontwikkelaars een update in bij Apple waarbij ze meteen de feedback hadden meegenomen bij het verbeteren van de applicatie. Ook werd de prijs van de applicatie toen verlaagd naar €0,79. Dankzij de update was het nu mogelijk om de kijkcijfers van alle programma’s te bekijken. Vond je de prijs destijds toch nog niets te hoog, dan kun je de applicatie dankzij AppEvent vandaag gratis downloaden.

Downloaden: Kijkcijfers (Alleen vandaag gratis, normaal €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 mei 2011, 16:33
Categorie Diensten
Onderwerpen appevent, gratis, kijkcijfers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.