Bijzonder circusspelletje Circus Pain voor iPad vandaag gratis

In de game Circus Pain voor de iPad en iPhone lanceer je een stuntman uit een kanon die zoveel mogelijk pijn moet lijden voordat hij terecht komt bij zijn einddoel.

Circus Pain voor iPad gratisCircus Pain is een universele game voor de iPad en iPhone. Het is eveneens een wat vreemd spel, dat vandaag voor niks is te downloaden vanuit de App Store. In Circus Pain heb je de controle over een kanon waar je een stuntman uit kan schieten. Die stuntman moet zoveel mogelijk pijn hebben voordat hij in zijn netje hoog in de lucht belandt. Dat kan door het kanon te richten op allerlei harde en bewegende obstakels. De uitdaging zit ‘m erin dat het mannetje pijn moet lijden én goed terecht moet komen. Als je schade oploopt zonder goed te landen, klinkt cynisch tromgeroffel.

In de eerste levels houdt het spel je hand vast en laat het via krijttekeningen zien op welke plek je een kanon moet neerzetten, in welke richting het moet wijzen en hoe hard een schot moet zijn. Daarna is dat trucje in maar liefst 55 levens over 6 verschillende werelden helemaal aan jou. Je werkt je op van een plaatselijke schuur tot een enorme circustent, en doet dat onder andere door tussendoor op te treden in een wigwam. Dat zet een beetje de sfeer van Circus Pain neer: eigenaardig, macaber en toch vrolijk.

Downloaden: Circus Pain (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 mei 2011, 16:24
Categorie Games
Onderwerp gratis

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.