Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

Kijkcijfers op de iPhone: elke ochtend de kijkcijfers checken

Met de applicatie Kijkcijfers kun je elke ochtend de nieuwste kijkcijfers van de dag daarvoor zien in een kort of uitgebreid overzicht. De maker Doodlesoft stelt dat er snel meer opties bij zullen komen.

Kijkcijfers logoHoe goed is de eerste aflevering van Total Blackout bekeken? Zou het programma van Veronica, waarin mensen in strakke pakjes in een darkroom worden gestopt om ‘enge’ missies uit te voeren, in de top 25 van meest bekeken programma’s van gisteren staan*? Zulke vragen kunnen vanaf nu worden beantwoord met de Nederlandse applicatie Kijkcijfers.


De app steekt simpel in elkaar. Je hebt drie tabbladen. De eerste laat in een kort overzicht de kijkcijfers van gisteren zien onder de titel ‘Nieuwste top 25’. In ‘Uitgebreide top 25’ kun je gegevens van de afgelopen dagen opvragen en daar staan ook de zender en de begintijd van de uitzending bij vermeld.

Kijkcijfers is de eerste applicatie van Doodlesoft. Die stelt dat er in rap tempo updates zullen verschijnen om kijkcijfers bijvoorbeeld ook per zender, per dag te kunnen bekijken.

Als je 1,59 euro iets te gortig vindt voor de dagelijkse kijkcijfers, dan is de website Kijkonderzoek misschien een goede optie. Daar staan de statistieken gratis.

Downloaden: Kijkcijfers (€1,59)

*Het antwoord op de vraag of Total Blackout in de top 25 staat is trouwens nee. Het programma werd door minder dan 543.000 mensen bekeken.

Reacties: 27 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.