AppEvent: Album App voor iPad vandaag gratis

Album App is de gratis app van de dag bij AppEvent. Met deze app kun je een fotoalbum aanmaken op je iPad, om deze daarna aan vrienden en familieleden te laten zien.

album appAlbum App is een nieuwe manier om fotoalbums te maken op je iPad. Met deze app kun je je album direct op je iPad aan vrienden en familie laten zien. Je kunt door de albums scrollen, bewerken en bekijken. Bij het maken van een album kun je een van de meegeleverde achtergronden kiezen of een eigen foto als achtergrond instellen. Daarnaast kun je een van de meegeleverde layouts gebruiken of naar eigen inzicht je foto’s rangschikken in het album, voorzien van tekst of een object. Album App levert meer dan 30 layouts mee. Zelfs het importeren van foto’s hoef je niet één voor één te doen, want Album App kan de foto’s ook importeren van Flickr of Facebook.

Er zijn vijf thema’s: albumomslag, standaardkleuren, modern, fancy en fun. In de toekomst komen er nog meer thema’s beschikbaar, die je via een in app-aankoop kunt aanschaffen. De app is gemaakt door de Nederlandse ontwikkelaar Dreamix Studio. In de toekomst komt er ook een soortgelijke app voor de iPhone aan.

Downloaden: Album App (tijdelijk gratis, normaal €2,99)

album app ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 mei 2011, 8:37
Categorieën Fotografie en video, Nederlandse apps
Onderwerpen fotoalbum, fotografie, ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.