BierNavigatieTocht op 13 mei: kroegentocht met iPhone-app

De BierNavigatieTocht is een kroegentocht langs diverse cafés waar ze speciaalbier verkopen. De navigatietocht is het startschot voor de naamsverandering van Bier-blog.nl naar Biernavigatie.nl.

biernavigatieVrijdag de dertiende is wat Bier-blog.nl betreft niet echt een ongeluksdag. Op die dag wordt namelijk de BierNavigatieTocht voor het eerst georganiseerd. Bij deze navigatietocht moet je met behulp van een al langer bestaande iPhone- of Android-app je weg zien te vinden langs een aantal cafés. Het zijn allemaal adresjes waar ze speciaalbier verkopen. De app wordt gevuld door gebruikers, die in kaart brengen welke biersoorten bij de diverse cafés te krijgen zijn. Hoe meer mensen eraan meedoen, hoe meer waarde de app krijgt.

Aanstaande vrijdag om 14:00 uur gaat de BierNavigatieTocht van start in Maastricht. Aan het einde van de tocht wacht in het laatste café een verrassing. De organisatoren beweren dat het de eerste biernavigatietocht ter wereld is. Maar is dat wel zo? Als ik in mijn eigen verleden graaf, herinner ik me opeens de Heineken Bartrek die ‘s lands grootste bierbrouwer meer dan 10 jaar geleden organiseerde. Maar de organisatoren zullen daar vast geen biertje minder om drinken.

Net als bij de Bartrek is het bij de BierNavigatieTocht de bedoeling om langs diverse café’s te navigeren. De BierNavigatieTocht is bedoeld om de naamsverandering van Bier-blog.nl luister bij te zetten. Vanaf vrijdag gaat de website namelijk verder onder de nieuwe naam Biernavigatie.

Downloaden: BierNavigatie (gratis)
Tipgever: Stijn

Nog meer bier:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 mei 2011, 23:37
Categorie Lifestyle
Onderwerp Navigatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.