AppEvent: 100% Parijs vandaag gratis

AppEvent geeft vandaag de gids 100% Parijs gratis weg. Deze reisgids bevat offline kaarten, informatie over hotspots, wandelingen en een sprekende tolk.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

100 procent parijsEen tripje naar Parijs, daar zijn veel mensen wel voor in de stemming. 100% stedengids is een serie reisgidsen die je langs de leukste plekken in de stad leiden. Je kunt ze nu zelf gratis proberen, want de stedengids voor Parijs is vandaag gratis te downloaden in het kader van AppEvent, het evenement waarbij Nederlandse en Belgische ontwikkelaars gratis apps weggeven. 100% Parijs is volledig offline te gebruiken.

100 pct parijsJe hebt dus altijd een plattegrond bij de hand en kunt met de iPhone in de hand navigeren door de stad, zonder dat er roamingkosten aan te pas komen. Er zijn wandelroutes waarmee je de stad als een echte local kunt ontdekken. Via de offline navigatie ontdek je hotspots in de stad, zoals leuke winkeladressen, restaurants en bezienswaardigheden. Bij elk adresje vind je een beschrijving, foto en nuttige details zoals website of locatie op de kaart. Daarnaast zit er een sprekende tolk in de app, zodat je kunt flirten of om hulp vragen.

Er zijn ook gidsen van Amsterdam, Antwerpen, Barcelona, Rome en Berlijn. Ze kosten €6,99.

Downloaden: 100% Parijs (vandaag gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 januari 2011, 16:55
Categorieën Nederlandse apps, Reizen
Onderwerpen appevent, parijs, reisgids

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.