iculture-app-gemist
App Gemist Je wekelijkse app-overzicht op zaterdag
iCulture: App Gemist

De leukste apps van week 34-2018 in App Gemist

Wat waren de leukste iOS- en Mac-apps van afgelopen week? iCulture zet de oogst van afgelopen week voor je op een rijtje. Deze moet je zeker eens proberen!

In de wekelijkse rubriek App Gemist lees je welke apps van de afgelopen week de moeite waard zijn. We bespreken steeds een stuk of vijf apps voor iPhone, iPad en Mac. Dit kunnen apps zijn die je misschien nog niet kende of die handig zijn of gewoon grappig zijn om te proberen. En dat kunnen ook oudgedienden zijn die een grote update hebben gekregen en daardoor wat extra aandacht krijgen.


Eerder deze week besproken op iCulture:

iCulture App van de Week: Rome: Total War
Je kent Rome: Total War misschien nog wel van je pc of Mac, maar sinds deze week kun je de bekende strategiegame ook spelen op je iPhone. Zoals je van de game gewend bent is het doel om steden te veroveren ten tijde van de Romeinse Republiek. Je beweegt complete legers over de gebieden en vecht in realtime complete veldslagen uit. Je leger bestaat niet alleen uit soldaten met zwaarden, maar ook uit soldaten te paard en met enorme kogels schakel je in één klap een groot deel van het vijandige leger uit. Mocht je de game al ooit hebben gedownload op je iPad, dan kan je nu kosteloos de iPhone-versie downloaden en je opgeslagen bestanden overzetten.

DailyFocus

Wil je graag mooie foto’s maken, maar ben je er simpelweg niet zo goed in? Met deze app leer je allerlei nuttige tips en trucjes met betrekking tot fotografie. Wat is diafragma precies en hoe zorg je voor de beste sluitertijd? Elke dag krijg je een nieuwe les in fotografie, dus je leert geregeld iets nieuws. De app is helemaal gratis te gebruiken heeft ook geen in-app aankopen. Je kan dus met een gerust hart aan de slag gaan als je meer over fotografie wil leren.

Tunr

Deze app kregen we als tip van iCulture-lezer Tim. Tunr is een app waarmee je muziek met animaties in beeld gebracht wordt. De app werkt met Spotify, Soundcloud en je eigen muziekbibliotheek. Nadat je een nummer afspeelt, kun je over het scherm vegen om van visualisaties te wisselen. De visualisaties bestaan vooral uit futuristische 3D-animaties die meebewegen op de muziek. Mocht je altijd al op zoek zijn geweest naar een dergelijke app, dan kan je hem gratis proberen. Tunr is qua interface echter niet de allermooiste app.

Clash & Go

Clash & Go is het best te vergelijken met Pokémon Go meets Clash Royale. In de game bouw je je eigen steden en voer je real-time gevechten, terwijl de game ook gebruikmaakt van augmented reality. Je maakt je personages sterker met een RPG-achtig systeem, waarmee je het vervolgens kan opnemen tegen andere spelers. De game bevat ook ranglijsten, dus je kan ook nog strijden om de hoogste plank in de ranking.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 augustus 2018, 13:00
Categorie Amusement
Onderwerp app gemist
Software iOS
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.