ANWB Onderweg 1.1 toont parkeer- en tankfunctie nu zonder abonnement

De iPhone-applicatie ANWB Onderweg is voortaan zonder abonnement volledig te gebruiken. Je hebt geen lidmaatschapsnummer van ANWB nodig om de functies Parkeren en Tanken te gebruiken.

ANWB OnderwegGebruikers van de iPhone-applicatie ANWB Onderweg kunnen voortaan gebruikmaken van de functies Parkeren en Tanken. Met de twee opties is het mogelijk om de parkeertarieven en benzineprijzen bij jou in de buurt op te vragen. Tot voorheen had je een lidmaatschapsnummer van ANWB nodig om in te loggen in de app.

In de update zijn tevens een aantal kleine veranderingen en verbeteringen te vinden. Zo kun je voortaan bij verkeersinformatie filteren op wegnummer en worden er tweets van ANWB getoond. De app maakt nu ook gebruik van de volledige resolutie van de iPhone 5, waardoor er geen zwarte balken onder- en bovenin het scherm staan.

ANWB zegt van plan te zijn in januari nog een update uit te brengen waarin onder andere filekaarten worden toegevoegd. In februari of maart volgt een grote 2.0-update, waarin een nieuwe paarkeerdienst genaamd ANWB Parkeren deel van de app zal uitmaken.

Downloaden: ANWB Onderweg (gratis, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 december 2012, 16:45
Categorie Reizen
Onderwerp anwb

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.