Angry Birds Star Wars is Apple’s gratis App van de Week

Apple heeft Angry Birds Star Wars uitgeroepen tot gratis App van de Week. je kunt hem tot en met donderdag 18 juli gratis downloaden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Angry Birds Star WarsGisteren dachten we het al, maar nu weten we het zeker: Apple heeft het iOS-slingerspelletje Angry Birds Star Wars uitgeroepen tot gratis App van de Week. Dit betekent kortgezegd dat je de game tot en met donderdag 18 juli gratis kunt downloaden. Angry Birds Star Wars wordt alleen al in de spelnaam perfect omschreven: het is een variant op het bekende Angry Birds, waarin de vogels en varkens zich verkleden als Star Wars-personages.

Je hoeft van Angry Birds Star Wars geen simpele re-skin van het originele Angry Birds te verwachten. De vogels hebben allemaal krachten gebaseerd op de Star Wars-personages als wie ze verkleed zijn, wat betekent dat je met laserstralen, lightsabers en Force-krachten mag spelen terwijl je in de lucht hangt.

Hoewel een App van de Week na de aankondiging een week lang gratis gedownload kan worden, bestaat er altijd een kans dat je dit artikel leest op een moment nadat de game weer zijn prijskaartje heeft gekregen. Wij raden daarom aan om goed in de App Store te kijken of de actie nog geldt, voordat je achteloos op de downloadknop drukt.

Downloaden: Angry Birds Star Wars (gratis, normaal €0,89, iPhone, iOS 4.3+)
Downloaden: Angry Birds Star Wars HD (gratis, normaal €2,69, iPad, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:45
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.