iOS 7 feliciteert je met je verjaardag

iCulture-lezer Patrick ontdekte een leuke functie die Apple in iOS 7 heeft toegevoegd: het berichtencentrum feliciteert je met je verjaardag

iOS 7 felicitatieiOS 7 zit zo vol met vernieuwingen dat we iedere dag wel horen over een nieuwe, kleine verandering die iemand is opgevallen. iCulture-lezer Patrick maakte gisteren dan ook een erg leuke ontdekking: het nieuwe Berichtencentrum in iOS 7 feliciteerde hem met zijn verjaardag. Daarvoor gebruikte het Berichtencentrum naar alle waarschijnlijkheid de verjaardag die hij bij de registratie van zijn Apple ID heeft ingevoerd. Zijn agenda was op zijn verjaardag namelijk helemaal leeg.

De felicitatie in iOS 7 is een leuke touch, die ook nog eens op een niet-storende manier is verwerkt. Het Berichtencentrum moet immers dienen als een verzamelplek voor alle informatie over je dag, iets waar je verjaardag prima tussen past. Uiteraard feliciteren grote bedrijven ons al langer met onze verjaardagen: op de betreffende dag zit je inbox vaak vol met e-mails van Google, Facebook en andere diensten waar je bij hebt geregistreerd.

We hebben eerder al uitgebreid aandacht besteed aan het nieuwe Berichtencentrum. Niet alleen stuurt Apple vanuit hier subtiele felicitaties: je kunt ook slimme, automatisch verzamelde informatie bekijken. Het overzicht van je dag kan ook verkeers- en reisinformatie tonen, op basis van waar je werkt en woont. Een functie die erg lijkt op Google Now.

(Oh, en nog gefeliciteerd Patrick!)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 juli 2013, 13:13
Categorie Games
Onderwerpen ios 7, ios 7 uitgelicht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.