Angry Birds gaat opnieuw ondergronds met 15 extra levels

Angry Birds heeft een update gekregen met 15 nieuwe levels in de episode Mine and Dine. Je moet de varkens uit hun schuilplaats lokken, juwelen verzamelen en de ingepikte eieren terugvinden.

Angry Birds heeft vandaag een update gekregen met 15 nieuwe levels in de Mine and Dine-episode. Ook kun je nu meer juwelen verzamelen en is de Mighty Eagle nog steeds aanwezig. Heb je deze vogel eenmaal aangeschaft, dan kun je hem onbeperkt gebruiken. De kwade varkentjes hebben zich diep onder de grond ingegraven met de eieren die ze hebben gestolen.

Gebruik het landschap en probeer de varkens uit hun schuilplaatsen te verjagen. Ondertussen verzamel je de zeldzame juwelen en probeer je de eieren terug te krijgen.

angry birds mine dineDat is in het kort het verhaal van de Mine and Dine-episode, die in de voorgaande update (1.6.1) al werd toegevoegd. Daarin verschenen ook de juwelen. De update-omschrijving in de App Store is veel langer, maar gaat vooral in op de mogelijkheden van de Mighty Eagle, die in versie 1.5.0 werd geïntroduceerd. Kom je vast te zitten in de game, dan kun je een blik sardientjes kopen, waarmee je de Mighty Eagle kunt lokken. Deze helpt je op weg als je ergens bent vastgelopen. De moeilijkste obstakels zijn ermee te overbruggen.

Downloaden: Angry Birds (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juli 2011, 21:22
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, game, rovio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.