Angry Birds HD krijgt 15 nieuwe Mine and Dine-levels

Angry Birds HD heeft een update gekregen. In de game zijn 15 nieuwe levels toegevoegd bij het onderdeel Mine and Dine, dat zich onder de grond afspeelt. Je moet eieren terugvinden en juwelen verzamelen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

angry birds hd mine dineAngry Birds HD voor iPad heeft net als de iPhone-versie een update naar versie 1.6.2 gekregen, met 15 nieuwe levels. Ze zijn te vinden in de episode Mine and Dine, die bij de vorige update (1.6.1) werd geïntroduceerd. In Mine and Dine hebben de boosaardige varkentjes eieren gestolen, waarna ze zich diep onder de grond hebben verschanst.

Jij moet zo goed mogelijk gebruik maken van het landschap en de geologie om de varkens uit hun schuilplaats te lokken en de eieren weer in handen te krijgen. Ondertussen kom je juwelen tegen, die je moet verzamelen. De Mighty Eagle is in deze update nog steeds aanwezig. Als je vast komt te zitten in de game kun je een blik sardientjes kopen, waarmee je de Mighty Eagle kunt lokken. Die helpt je vervolgens weer op weg als je bent vastgelopen.

Downloaden: Angry Birds (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 14:43
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.