Probeerversie van Forgotten Places – Lost Circus HD uit voor iPad

Forgotten Places Lost Circus HD is een hidden object-spel voor de iPad waarin je op zoek gaat naar de geheimen van een vergaan circus. Er is een gratis versie waarmee je het avonturenspel kan proberen.

Forgotten Places Lost Circus HD voor iPadBegin deze maand werd het hidden objects-spel Forgotten Places – Lost Circus HD uitgebracht voor de iPad. Het spel is voor 3,99 euro te downloaden en dat is misschien een beetje een gok voor games in dit ‘zoek en gij zult vinden’-genre, die soms erg prikkelend kunnen zijn maar soms ook oersaai. Vooralsnog lijkt het alsof niemand de gok durfde te wagen; er zijn in ieder geval geen recensies in de App Store te vinden. Gelukkig is er nu een gratis Free-versie van Lost Circus HD uitgebracht.

In deze Forgotten Places doorzoek je de ruïnes van een verlaten en vergaan circus. Je zoekt naar verborgen objecten, volgt aanwijzingen en lost puzzels op. Het spel is gedetailleerd getekend en bevat een aantal zeer kleurrijke omgevingen. Een trailer van de originele pc-versie laat zien wat Forgotten Places – Lost Circus HD biedt. De net uitgebrachte Free-versie beperkt de speelduur van het avontuur natuurlijk aanzienlijk.

Downloaden: Forgotten Places Lost Circus HD Free (gratis)
Downloaden: Forgotten Places Lost Circus HD (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 april 2011, 20:58
Categorie Games
Onderwerp avonturengame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.