Air Keyboard: iPad als gratis toetsenbord en muis voor je pc of Mac

De iPad-applicatie Air Keyboard is tijdelijk gratis te downloaden. Met Air Keyboard verander je de iPad in een muis en toetsenbord voor je pc of Mac.

Air KeyboardDe applicatie Air Keyboard maakt het al een tijdje mogelijk om je iPad als toetsenbord en muis voor je pc of Mac te gebruiken. De app laat je een volledig laptoptoetsenbord zien, met op de gebruikelijke plek daaronder een trackpad. Je kunt ook kiezen uit de nodige alternatieven, waaronder een toetsenbord speciaal voor games en een ander voor je mediaspelers. Heb je een zeer specifieke reden waarom je Air Keyboard wil gebruiken, dan kun je ook een eigen toetsenbord ontwerpen. Je kunt Air Keyboard tijdelijk gratis uit de App Store plukken.

Om Air Keyboard te gebruiken moet je wel een bijbehorend programma op je computer installeren. Hierdoor functioneert je pc of Mac als server die door Air Keyboard gedetecteerd kan worden. Je kunt dit programma gratis downloaden op de site van de ontwikkelaar.

Hoe lang Air Keyboard gratis zal worden aangeboden is nog niet duidelijk. Het is aan te raden om goed in de App Store te kijken of de actie nog geldt, voordat je de app per ongeluk tegen betaling downloadt.

Downloaden: Air Keyboard (gratis, normaal €2,69, iPad, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 maart 2013, 11:14
Categorie Diensten
Onderwerpen broncode, installer, jailbreak, toetsenbord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.