Fleksy laat je met Leap Motion teksten typen in de lucht

iPhone-toetsenbord Fleksy introduceert Leap Motion-ondersteuning, waardoor je teksten kunt typen met een zwevend toetsenbord.

Leap MotionDe makers van voorspellend iPhone-toetsenbord Fleksy hebben ondersteuning voor Leap Motion gedemonstreerd, waardoor het mogelijk is om teksten op je iPhone te typen met bewegingsbesturing. De Leap Motion is een klein apparaatje dat precieze handbewegingen kan registreren. Fleksy is ook van plan om zijn voorspellende toetsenbord via een SDK aan te bieden, waardoor andere ontwikkelaars hem in hun apps kunnen integreren. De eerste Leap Motions worden in mei verzonden.

Tik je met behulp van Fleksy op je iPhone en een Leap Motion, dan beweeg je jouw vingers in de lucht alsof je een gewoon toetsenbord bedient. In een video is te zien dat je gebruik kunt maken van dezelfde extreme autocorrectie die we eerder al van Fleksy zagen. Hoewel de beelden indrukwekkend zijn, moeten we wel nog niet te snel enthousiast worden: Fleksy werkt op het moment alleen nog maar met Engelse teksten.

Het gebruik van een SDK om het toetsenbord in andere apps aan te bieden is noodzakelijk, omdat je in iOS niet een alternatief keyboard kunt instellen. Dit betekent wel dat iedere ontwikkelaar van je favoriete apps het toetsenbord moet integreren, wil je hem overal graag gebruiken. Op het moment heeft de ontwikkelaar van Launch Center Pro al toegezegd de functie toe te voegen.

Downloaden: Fleksy (gratis, universeel, iOS 5.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 maart 2013, 11:42
Categorie Productiviteit
Onderwerp fleksy

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.