Agenda 3.0 laat je sneller afspraken invullen op iPhone en iPad

Agenda 3.0 heeft een update gekregen. Deze agenda-app laat je nog sneller afspraken invoeren en heeft meer mogelijkheden om herhalende afspraken vast te leggen.

agenda 3 iphoneDe agendasoftware Agenda van Savvy Apps heeft een update gekregen. Deze app is bedoeld als vervanger voor de standaardagenda van de iPhone, waarbij is geprobeerd om de app zo overzichtelijk mogelijk te maken. Of dat is gelukt, mag je zelf beoordelen aan de hand van de screenshots. Feit is wel, dat de makers aan veel extra functies hebben gedacht. Nieuw in versie 3.0 is een snellere manier om afspraken in te voeren. Je hoeft niet meerdere schermen langs te gaan om alle details van een afspraak te vullen. In plaats daarvan tap je eenmalig op het scherm om de naam van de afspraak in te vullen.

Je kunt meteen doorgaan met het vullen van de start- en eindtijd, waarschuwingen, locatie en notities. Ook nieuw is dat je het herhaalpatroon van terugkerende afspraken nauwkeuriger kunt invoeren. Bij het maken van een nieuwe afspraak tik je op een icoontje om het gewenste patroon aan te geven. Bij het instellen van herinneringen kun je bij Agenda trouwens ook uit meerdere opties kiezen: tap bijvoorbeeld 5, 15 en 30 minuten aan om zeker te weten dat je meermaals wordt gewaarschuwd zodat je een belangrijke afspraak écht niet vergeet. Deze functie zat er trouwens al in.

agenda-app-preview

Een andere verbetering in Agenda 3.0 is dat het aantal standaardinstellingen (defaults) is verhoogd. Via Settings > Defaults kun je zaken als waarschuwing en lengte van afspraken als default instellen. Ben je bijvoorbeeld psycholoog en hanteer je tijdens het spreekuur een maximale afspraakduur van 30 minuten, dan kun je dat instellen zodat je niet steeds handmatig de lengte hoeft aan te passen. Een handige default is ook het tijdstip waarop je gewaarschuwd wilt worden bij afspraken die de hele dag duren. Wil je het liefst om 9:00 uur de waarschuwing hebben, dan kan dat. Maar 13:00 uur kan net zo goed.

Agenda 3.0 is een universele app, dus met één aankoop verbeter je de agenda op je iPhone en je iPad.

Downloaden: Agenda 3.0 (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juni 2012, 22:09
Categorie Productiviteit
Onderwerp activity

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.