Adobe Photoshop Express voor iPad krijgt extra fotofilters en randen

Adobe heeft de Photoshop Express-app voor iPhone en iPad bijgewerkt met nieuwe in-app aankopen. Met randen en fotofilters kun je je foto's voorzien van leuke effecten.

adobe photoshop express ipadAdobe heeft de gratis app Photoshop Express voorzien van nog meer in-app aankopen. Met de nieuwste update krijg je fotofilters zoals je van Instagram kent. Dit Effects Pack is voor €2,39 aan te schaffen. Het bevat tilt-shift en fotostapel-effecten, maar ook filters die je foto een verouderd uiterlijk geven of waarbij de kleuren overdreven fel worden weergegeven. In totaal zijn er 45 nieuwe effecten. Ook is er een nieuw Border Pack (€1,59) met 18 extra randen en omlijstingen voor je foto’s. Heb je het eerder verschenen Border Pack al gekocht, dan krijg je deze nieuwe randen gratis. Via de nieuw toegevoegde preview-functie kun je zien wat het effect is als je een bepaald filter of een bepaalde rand kiest, waarbij het retinascherm van de nieuwe iPad wordt ondersteund.

Met de gratis versie van de app kun je eenvoudige bewerkingen doen, zoals bijsnijden, roteren en verminderen van ruis. Vanuit de app publiceer je de foto’s op Tumblr, Twitter, Facebook of Flickr. Je kunt daarbij de afweging maken tussen snelheid en kwaliteit, door de gewenste kwaliteit in te stellen. Heb je geen iOS 5, dan is de Twitter-optie vervangen door TwitPic. Sinds een tijdje bood Adobe binnen de Photoshop Express-app een €3,99 kostend Camera Pack aan, die nog steeds verkrijgbaar is.

Downloaden: Adobe Photoshop Express (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 juni 2012, 11:59
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen adobe, camera, fotografie, photoshop

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.