ACDSee Camera Flash: onderbelichte foto’s verbeteren op de iPad

Met de app ACDSee Camera Flash kun je slecht belichte foto's verbeteren. De app is tijdelijk gratis en werkt volgens de makers beter dan een flitser. Het effect is vergelijkbaar met HDR-foto's.

acdsee-camera-flashMaak je regelmatig foto’s die wat duister uitvallen, dan is ACDSee Camera Flash een app die je kan helpen. Deze app corrigeert onderbelichte foto’s met behulp van gepatenteerde technologie. Op de desktop is ACDSee al een bekende fabrikant van fotobewerkingssoftware. Sinds een tijdje zijn ze ook actief in de App Store met handige apps. Normaal kost ACDSee Camera Flash €1,59 maar momenteel kun je vanwege Valentijnsdag de app gratis downloaden.

Als ACDSee Camera Flash de foto aanpast, wordt gezorgd voor een zo natuurlijk mogelijke oplichting van donkere delen. Daarbij kan ook onevenwichtige belichting op een foto worden gecorrigeerd. Volgens de makers is het effect beter dan wanneer je een flitser had gebruikt en levert het HDR-achtige resultaten op. Het werkt het best op de iPad 2 – vanwege de betere processor, maar ook omdat de iPad 2 een camera heeft. Mocht je de kortingsactie deze keer mislopen: ACDSee geeft de app wel vaker gratis weg, dus gewoon even in de gaten houden tot het weer zover is!

Downloaden: ACDSee Camera Flash (tijdelijk gratis, normaal €1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 februari 2012, 22:05
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen camera, fotografie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.