Center Parcs vervangt papieren plattegrond door iPhone-app

Center Parcs heeft een app uitgebracht, waardoor je geen village map meer nodig hebt. De app geeft informatie over openingstijden, prijzen en faciliteiten in het park.

center parcs appIn de wereld van Center Parcs staat alles in het teken van lekker rustig aan doen. Vandaar dat de huisjesverhuurder ruim een week na de lancering van de Center Parcs App opeens is wakkergeschrokken: “O ja, die app! Daar moesten we nog iets mee!” De Center Parcs app is gratis verkrijgbaar in de App Store en de Android Market en levert bezoekers informatie tijdens het verblijf in het park. “Wanneer is de Plaza open?” en “Wat kost de minigolf?” zijn vragen die de vakantiegangers op hun iPhone kunnen nalezen.

Onderuitgezakt op de bank van je eigen ‘cottage’ kun je kijken wat er in het park te doen is. Bij aankomst hoef je geen dorpsplattegrond (village map) meer in ontvangst te nemen, maar kun je alles digitaal raadplegen. Het plan is om de gebruikers ook interessante aanbiedingen toe te sturen. Inmiddels werkt de ontwikkelaar alweer aan de volgende stappen; die “maken het Center Parcs-gevoel echt compleet”.

Downloaden: Center Parcs (gratis)

center parcs iphone ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 februari 2012, 22:49
Categorieën Nederlandse apps, Reizen
Onderwerp vakantie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.