1Password voor de iPad schiet lekker op

De ontwikkelaars van 1Password hebben nieuwe screenshots van de applicatie uitgebracht, waarmee ze laten zien dat het project aardig opschiet.

1password agile webEerder schreven we al over 1Password op de iPad. Deze wachtwoordapplicatie zal binnenkort ook op het grotere scherm van de iPad te gebruiken zijn. Inmiddels heeft ontwikkelaar Agile Web Solutions wat meer screenshots gepubliceerd om duidelijk te maken hoe de applicatie er straks uit zal zien. De applicatie is ontworpen door Dan V Peterson en helpt je om belangrijke wachtwoorden te onthouden.

Op de desktop kun je met 1Password al wachtwoorden automatisch invullen. Dat heeft als voordeel dat je sterke, moeilijk te onthouden wachtwoorden kunt gebruiken, die je zelf niet hoeft te onhouden. Met één masterpassword zorg je dat je bij elke site steeds een ander wachtwoord gebruikt. Ook op de iPhone is 1Password al behoorlijk lang van de partij en daar komt straks de iPad bij.

1password

In de blogposting vertellen ze ook dat ze van de iPad-versie hebben geleerd. Ze moeten nieuwe manieren vinden om bekende problemen op te lossen, zodat je 1Password ook op een groter scherm prettig kunt gebruiken. Ook heeft het nieuwe inzichten opgeleverd, die ze in de iPhone- en Mac-versie gaan toepassen. Iedereen profiteert dus, ook als je geen iPad koopt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 maart 2010, 12:37
Categorie Uncategorized
Onderwerpen abonnementen, ipad, wachtwoorden

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.