1 Second Everyday wil je iedere dag één seconde laten filmen

De iPhone-app 1 Second Everyday laat je iedere dag één seconde filmen, zodat je op alternatieve wijze je leven kunt documenteren.

1 Second Everyday 2De iPhone-applicatie 1 Second Everyday laat je jouw leven documenteren door iedere dag één seconde aan video te filmen. Deze beelden worden vervolgens achter elkaar gezet, waardoor je bijvoorbeeld een maand in een halve minuut kunt terugkijken. Ontwikkelaar Cesar Kuriyama zamelt op het moment geld in via Kickstarter om de ontwikkeling van de applicatie succesvol af te ronden.

Het principe achter 1 Second Everyday doet denken aan apps zoals Everyday, waarmee je iedere dag een foto van jezelf maakt. Door je dit met video te laten doen, maak je een snelle montage van alles wat je in een bepaalde tijd hebt gedaan. Hierbij film je niet per se jezelf, maar bijvoorbeeld je omgeving of je vrienden.

1 Second Everyday 1

De app kan eerder geschoten video’s op je camerarol importeren, waarna er één seconde uitgeknipt kan worden. Het is echter ook mogelijk om direct vanuit 1 Second Everyday een seconde aan beeld te schieten.

Met een donatie van 1 dollar ben je al verzekerd van een promocode voor 1 Second Everyday, er van uitgaande dat de ontwikkelaar binnen een maand zijn beoogde 20.000 dollar weet in te zamelen. Kan je echt niet wachten, dan kun je met een donatie van 250 dollar nu al toegang krijgen tot de bèta-versie. De uiteindelijke versie moet hopelijk rond het einde van december in de App Store staan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 december 2012, 12:37
Categorie Fotografie en video
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.