Zowel Cydia als Nintendo 64 emulator werken op de iPad [jailbreak]

Will Strafach (@cdevwill) van het Chronic Dev Team heeft een aantal foto's geplaatst waarop te zien is dat zowel Cydia als de Nintendo 64 emulator op de iPad werken. Cydia is een alternatief voor de Apple's App Store, waarmee je eenvoudig software kunt installeren op een iPhone, iPod Touch en nu ook iPad.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Will Strafach (@cdevwill) van het Chronic Dev Team heeft een aantal foto’s geplaatst waarop te zien is dat inmiddels zowel Cydia als de Nintendo 64 emulator op de iPad werken. Cydia is een alternatief voor de Apple’s App Store, waarmee je eenvoudig software kunt installeren op een iPhone, iPod Touch en nu ook iPad.


Volgens Will Strafach is de huidige vordering onder andere mogelijk gemaakt door @Saurik (de ontwikkelaar van Cydia) en DHowett dankzij hun werk aan Cydia en het verbeteren van de exploit die gebruikt wordt en door @MuscleNerd (van het iPhone Dev Team), @comex (de man achter deze jailbreak met de naar Spirit) en @chpwn. De Nintendo 64 emulator is voor de iPhone ontwikkeld door @ZodTTD en is overigens net als zijn SNES emulator ook te gebruiken met een Wiimote. Eerder plaatste ZodTTD al een video met een preview van deze SNES emulator op de iPad. In een recente tweet gaf Will Strafach overigens aan dat de jailbreak voor het grote publiek waarschijnlijk in ieder geval tot de release van de iPad 3G op zich zal laten wachten, hoewel de uiteindelijke datum van release aan Comex is.

… the exploit works on that, tho it won’t be out until iPad 3G at the very least

Click here to display content from blip.tv

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.