Storing bij meerdere iCloud-diensten, minder dan 1 procent van gebruikers getroffen

Sinds half 7 vanochtend is er storing bij diverse iCloud-diensten. Apple zegt dat nog niet 1% van gebruikers is getroffen bij iMessage, Fotostream, iPhoto Journals en Documents in the Cloud.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

icloud storingApple ondervindt momenteel problemen met de diensten iMessage, Fotostream, Documents in the Cloud, Backup en iPhoto Journals. Dat blijkt uit het iCloud-statuspaneel, waar meerdere diensten op rood staan. Opmerkelijk is dat we van Nederlandse gebruikers nog weinig meldingen hebben gekregen dat ze iCloud-diensten zoals iMessage en Fotostream niet kunnen gebruiken.


Misschien heeft dat ermee te maken dat minder dan 1% van de gebruikers is getroffen en dat het zenden van berichten via iMessage gewoon blijft werken. Apple meldt dat er wel problemen zijn bij het zenden en downloaden van bijlages in iMessage, zoals foto’s. De iCloud storing duurt inmiddels al sinds 6:30 uur vanochtend.

icloud storingen

Wil je meer weten over iCloud storingen en hoe je de status van iCloud-diensten opvraagt? Lees dan onderstaande tip!

Bekijk ook

Storing bij iCloud of andere Apple-diensten? Zo vraag je de status van Apple-diensten op

Is er een iCloud storing of werken andere diensten van Apple niet? Bij Systeemstatus op de website van Apple kun je zien of er technische problemen met iMessage, Apple Music en andere diensten zijn.

Informatie

Laatst bijgewerkt
1 juli 2017 om 9:06
Onderwerp
Categorie
Diensten

Reacties: 14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.