2XL Supercross: motorcross op de iPhone

2XL Motocross is een nieuwe motorcross-game met een flink prijskaartje, maar daar staat dan ook wel iets tegenover: een goed gemaakte game met mooie graphics, meerdere bedieningsmogelijkheden en 12 professioneel ontworpen tracks.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

supercross2XL Games heeft een motorcross-game uitgebracht via de App Store. De game is vrij prijzig voor iPhone-begrippen (€5,99) maar heeft dan ook heel wat te bieden: prachtige graphics en erg goede besturing. De ontwikkelaars zijn dan ook geen nieuwkomers op dit gebied: ze hebben onder andere Motocross Madness en ATV Offroad Fury ontwikkeld. In 2XL Supercross kun je racen over 12 tracks die gaandeweg beschikbaar komen en die ontworpen zijn door Stephane Roncada, bekend van Motocross. Er zijn 15 verschillende crossmotoren met 15 verschillende skins. De bediening kun je jaar eigen smaak kiezen aan de hand van 8 vooringestelde bedieningsschema’s (onder andere accelerometer, slider of joypad) en bij de camerahoek kun je uit 4 standen kiezen. Je kunt de game eventueel kalibreren, als je vindt dat de afstelling toch niet helemaal goed is.

Tijdens het gamen heb je keuze uit 3 spelvarianten: Time Trials (zo snel mogelijke tijd maken), Practice (oefenen) of Racing (gewoon racen tegen anderen). Bij deze game kun je gaandeweg nieuwe mogelijkheden ontdekken met de geheime sprongcombinaties. Ook krijg je steeds nieuwe tracks tot je beschikking wanneer je als eerste of tweede in een race finisht.

De ontwikkelaar heeft de volgende video beschikbaar gesteld:

Installeren: 2XL Supercross (€5,99)
Via: Touch Arcade
Tipgever: Jeroen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:37
Categorie Games
Onderwerp motorola

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.