Nieuwe schietgames: Silent Scope en Top Gun voor de iPhone

In de App Store zijn binnenkort twee nieuwe schietgames beschikbaar: Konami werkt aan een authentieke versie van Silent Scope en Freeverse brengt dit voorjaar Top Gun uit.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

silent scopeEind jaren negentig was Silent Scope een pionier in de sniper-simulatiegames. Je speelde het in speelhallen, waar je met een vuurwapen, gemonteerd aan het apparaat probeerde om zo goed mogelijk te schieten. Konami is nu van plan om Silent Scope opnieuw uit te brengen: deze keer in de App Store. Ze kondigden aan dat de game in ontwikkeling is en alle features en opties uit het origineel zal bevatten. Er zit ook een verhaallijn in, maar de bediening wordt vanzelfsprekend anders: richten en schieten doe je straks via het touchscreen.

In de App Store zijn al een aantal snipergames verschenen, zoals Super Sniper en i Sniper.

top gunTop Gun is een volledig andere game, gebaseerd op de games met Tom Cruise. De game sluit niet aan op de film, maar speelt zich een paar jaar later af, wanneer Iceman en Maverick instructeurs zijn geworden op de Top Gun-pilotenopleiding. Als trainee moet je meerdere missies uitvoeren. Macworld kreeg al een preview van de nieuwe game, die dit voorjaar in de App Store verkrijgbaar is en gemaakt wordt door Freeverse.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:37
Categorie Games
Onderwerp konami

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.