Long Range Telescope: iPhone-lens biedt 20x optische zoom

De Long Range Telescope is een iPhone 5-zoomlens die 20x optische zoom biedt. Je hebt een speciale houder nodig om de iPhone te bevestigen.

iPhone 5 Long Range TelescopeJe iPhone heeft een digitale zoomfunctie, maar voor de echt dichterbij getrokken beelden heb je toch echt een optische zoomlens nodig. Daar zijn er inmiddels een hoop van, waaronder een pas aangekondigde telelens van het bekende olloclip, maar op Allputer wordt één van de meest krachtige zoomlenzen voor de iPhone verkocht die we tot nu toe hebben gezien. De Long Range Telescope biedt 20x optische zoom, waardoor je objecten van veel verder af kunt bekijken. De telescooplens heeft alleen wel een eigen houder nodig om stabiel bij je iPhone te blijven staan. Door de flinke zoomkracht trilt het beeld immers al bij de kleinste beweging.


iPhone telescooplensBij het gebruik van de lens kun je scherpstellen met een speciale draaiknop. Een bijbehorende case zorgt ervoor dat de lens zich vlak voor je iPhone-camera bevindt. Dat brengt gelijk ook een nadeel met zich mee: deze iPhone-hoes is gemaakt voor de iPhone 5, wat betekent dat eerdere iPhone-modellen niet op de lens passen. Je kunt de Long Range Telescope bestellen voor $96,95. Voor verzending naar Nederland of België komt daar een kleine 10 dollar aan verzendkosten bovenop.

Informatie

Laatst bijgewerkt
11 juli 2013 om 18:15
Onderwerp
Categorieën
Accessoires, Apps

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.