Concept iPhone lite aangepast met iOS 7 kleuren

De Utrechtse ontwerper Martin Hajek heeft zijn concepten van de iPhone lite aangepast naar aanleiding van nieuwe geruchten.

Nieuwe iPhone liteDe Nederlandse Martin Hajek heeft weer van zich laten horen door met nieuwe afbeeldingen voor de budget iPhone. Het gaat om nieuwe versies van concepten die hij eerder al van de iPhone lite maakte, de goedkopere iPhone die volgens velen op de planning staat. Hajek maakte zijn aangepaste ontwerpen op basis van nieuwe geruchten. Het kleurgebruik sluit aan bij de nieuwe vormgeving van iOS 7. Ook het gebruik van kunststof lijkt op deze manier geen probleem. Wij kunnen het ons makkelijk inbeelden dat Apple aan een soortgelijk design werkt voor toekomstige iPhones.

Tot het moment dat Apple zelf een officiële aankondiging doet, is het natuurlijk koffiedik kijken welke producten er worden aangekondigd en wat de vormgeving van een eventuele iPhone lite zal zijn. Om alvast wat meer feeling te krijgen met het mogelijke nieuwe uiterlijk van de iPhone lite heeft Martin Hajek zijn concept ook in een .STP-indeling (NURBS) beschikbaar gesteld, zodat je er een echt prototype van kan maken met een 3D-printer.

Nieuwe iPhone lite

Nieuwe iPhone lite

De ontwerpen van Martin Hajek zijn bekend in de Apple-wereld. Zo konden zijn concepten van de iWatch al op veel reacties rekenen. Ook bij de lezers van iCulture is Hajek een bekende. Wij vroegen de Utrechtse ontwerpen in maart om met een paar ontwerpen te komen voor de budget-iPhone. Hij liet eerder van zich horen met een ontwerp voor een Apple-televisie.

Nieuwe iPhone lite

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 juli 2013, 10:07
Categorie iDevices
Onderwerpen budget iphone, martin hajek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.