Evernote-notities sneller bewerken op iPhone en iPad

Evernote heeft een update gekregen en biedt nu de mogelijkheid om overal in een notitie te bewerken. Voorheen moest je nog een edit-knop tappen.

evernote iphoneEvernote is een geliefde dienst om allerlei notities vast te leggen. Het mobiel bewerken van notities is alleen wat lastiger. Lange tijd was het zelfs niet eens mogelijk om notities op de iPhone of iPad te bewerken. Die ergernis is alweer een tijdje geleden rechtgezet, maar helemaal perfect is het niet. Je moet op een Edit-knop tappen om een notitie te bewerken. Het zou handiger zijn als je bij het openen van een notitie meteen de mogelijkheid hebt om iets te wijzigen, zoals bij de standaard notitie-app op de iPhone. In versie 4.3 van Evernote voor iOS is dat nu mogelijk: je kunt nu overal in een notitie tappen om te beginnen met bewerken. De cursor wordt actief op het punt waar je hebt getikt, net als bij de notitie-app.


Andere verbeteringen zijn toegenomen stabiliteit en performance tijdens het synchroniseren. Er zijn ook diverse bugfixes en verbeteringen doorgevoerd. Evernote is een gratis app waarmee je toegang krijgt tot de – eveneens gratis – opslagdienst. Je kunt het gebruiken om snel notities te maken als je een idee hebt of als je iets moet onthouden. Foto’s of een spraakopname zijn ook mogelijk. Daarna kun je ze tussen allerlei apparaten synchroniseren en snel doorzoeken.

Downloaden: Evernote (gratis)

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.